«Ξηλώνεται» ο Αρχάγγελος

Τις προάλλες είχαμε γράψει ότι τουλάχιστον οι μισοί παίκτες του ΑΠΟΕΛ οι οποίοι βρίσκονταν στο ρόστερ της σεζόν που διακόπηκε, δεν θα είναι στον Αρχάγγελο για την προετοιμασία της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Οι υπολογισμοί μας φαίνεται να επιβεβαιώνονται καθώς οι πόρτες άνοιξαν και μάλλον θα αργήσουν να κλείσουν.

Ήδη ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τους δανεικούς, Πάβλοβιτς, Μάτιτς, Άλεφ (θα γίνει προσπάθεια για επανένταξή του), ενώ αποχώρησε και ο Ανδρέας Μακρής. Σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις. Τέλος και ο δανεικός Γέφτοβιτς, και μάλλον και οι Βιντιγκάλ-Μπέλετς.

Από εκεί και πέρα, εξελίξεις αναμένονται και για τους «ακριβούς» Ντε Βινσέντι, Χαλένιους και Σάβιτς, οι οποίοι δύσκολα θα παραμείνουν στον Αρχάγγελο. Εδώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και πρέπει να ψάξουν να βρουν ομάδα.

Όσον αφορά τους Κύπριους Μερκή και Αλωνεύτη, είναι ξεκάθαρα θέμα Ουζουνίδη αν θα παραμείνουν στο ρόστερ ή θα αποχωρήσουν. Μαζί τους θα γίνει συνάντηση αυτή τη βδομάδα, ενώ το σίγουρο είναι ότι και οι δύο παίκτες, θα ήθελαν συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο.

Μετά οι μεταγραφές

Οι μεταγραφές παικτών που θα έλθουν στον Αρχάγγελο για να καλύψουν τα κενά, δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν ολοκληρωθούν οι επαφές με όλους τους παίκτες που βρίσκονταν στο φετινό ρόστερ. Θα ξεκινήσουν με το επίσημο «φιρμάνι» για τον Κώστα Αποστολάκη και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Κι εδώ αναμένεται ότι ο αριθμός θα είναι μεγάλος. Υπενθυμίζουμε ότι πλην του σίγουρου Αποστολάκη που ανακοινώθηκε στις 7 Μαΐου από τον πρόεδρο, έχουν ακουστεί τα ονόματα του 22χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού Ράφαελ Σάντος, του 27χρονου Ελλαδίτη επιθετικού Βίκτωρα Κλωναρίδη και του 22χρονου Νιγηριανού τερματοφύλακα Φράνσις Ουζόχο.