Ξέσπασε ο Πετράκης: «Με Ανόρθωση ήταν έξω, σήμερα απλωμένο χέρι δεν πήγε να το δει»

Ξέσπασε για τη διαιτησία «για πρώτη και τελευταία φορά» ο προπονητής του Απόλλωνα Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του μετά το ισόπαλο (0-0) ντέρμπι με την ΑΕΛ, κάνοντας αναφορά στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του για χέρι του Ριέρα καθώς και για τα προηγούμενα παιχνίδια με Ένωση και Ανόρθωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλω να πω ότι έγινε μια πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες μας. Θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο στο περισσότερο διάστημα του αγώνα και ότι δημιουργήσαμε περισσότερες προϋποθέσεις για να κερδίσουμε που δεν τα καταφέραμε.

Επίσης αυτό που θα πω τώρα, είναι η πρώτη και τελευταία αναφορά, εμείς χάρη δεν θέλαμε, δεν θέλουμε και δεν θα θέλουμε ποτέ. Έχει να κάνει με το τι είμαστε σαν ομάδα. Από την άλλη μεριά στα τρία τελευταία δεχθήκαμε γκολ από πέναλτι που είδαμε δέκα φορές με το Παραλίμνι και δεν ξεκαθάρισε αν βρήκε ή δεν βρήκε η μπάλα, ισοφαριστήκαμε. Δεχθήκαμε γκολ πέναλτι με την Ανόρθωση που φαίνεται ότι είναι καθαρά έξω από την περιοχή και δεν δόθηκε ποτέ η γραμμή για να αποδειχθεί ότι ήταν πέναλτι, ενώ φαίνεται καθαρά ο παίκτης απ έξω.

Σήμερα ένα πέναλτι που είναι ο ορισμός του πέναλτι, περνάει ανάμεσα στο απλωμένο χέρι και το σώμα και δεν δίνεται και ο διαιτητής δεν πάει καν στο VAR να το δει. Ξαναλέω δεν θέλαμε, δεν θέλουμε και δεν θα θέλουμε χάρη αλλά είμαστε στο τέλος κι αυτό το θέμα είναι ισονομία. Τίποτα άλλο, αυτά».

«Εμείς σαν ομάδα αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μαζί. Για εμένα κοιτάζω το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας όχι το μεθεπόμενο. Θέλω να είμαστε καλύτεροι και να ενισχύουμε το πλάνο μας μέσα από τη δουλειά».

Αν η διαιτησία και τα λάθη που αναφέρει έχουν πεισμώσει τους παίκτες του: «Όλους μας μας έχει πεισμώσει. Ξαναλέω χάρη δεν θέλουμε, θέλουμε ισονομία και ισοτιμία».