«Ξέρουμε την οικονομική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ. Πλάνο για την επόμενη 5ετία»

Λεπτομέρειες για τα επόμενα βήματα του σωματείου και της εταιρείας αποκάλυψε ο Γιώργος Γεωργίου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παραχώρησε (Super Sport fm 104.0). Το μέλος του σωματείου του ΑΠΟΕΛ τόνισε πως θα διαμορφωθεί 5ετές πλάνο ώστε οι γαλαζοκίτρινοι να ανταπεξέλθουν οικονομικά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον ρόλο του Γιάννη Δημητρίου ο οποίος ανέλαβε την ενδελεχή μελέτη των οικονομικών.

Αναλυτικά:

Για την χθεσινή κοινή ανακοίνωση εταιρείας-σωματείου: «Δεν είναι έλεγχος αυτό που θα γίνει, υπάρχει ήδη ο οικονομικός έλεγχος και είναι σε εξέλιξη για να είναι η εταιρεία έτοιμη. Λόγω των καταστάσεων και του οικονομικού προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, αποφασίσαμε ότι οι οικονομικοί σύμβουλοι πρέπει να βγάλουν ένα πλάνο για τρία με πέντε χρόνια για να ξέρουμε που πρέπει να κινηθεί η Εταιρεία και να ξέρουμε τα μελλοντικά δεδομένα που θα υπάρχουν και να γίνει ένα πλάνο για το πως θα μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταπεξέλθει. Θα ετοιμάσουμε ένα οικονομικό πλάνο για την επόμενη 5ετία. Ο κύριος Δημητρίου αποφασίστηκε να είναι μόνος τους για αν υπάρχει ευελιξία και για να ετοιμαστεί το report για την Γενική Συνέλευση. Ο Γιάννης κατέχει το θέμα το οικονομικό και ο στόχος και ο σκοπός είναι να κάνουμε τα πάντα για να βγει η ομάδα από την οικονομική κρίση».

Για την οικονομική κατάσταση: «Γνωρίζουμε την οικονομική κατάσταση αλλά όταν έχεις μία ανάλυση των δεδομένων έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα. Οι εισηγήσεις πως μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα μετά θα κατατεθούν στα αρμόδια σώματα. Τους αριθμούς είναι εύκολο να τους ξέρεις. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση με τη προϋπόθεση ότι οι εισηγήσεις που θα γίνουν, θα εφαρμοστούν. Πρέπει να βρεθεί λύση με μία σωστή πολιτική για τα επόμενα πέντε χρόνια και σίγα σιγά θα επανέλθουμε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πρέπει να χάσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο και αυτό θα προσπαθήσουμε και ευελπιστούμε μετά από αυτό ο κόσμος θα έρθει κοντά στην ομάδα. Υπήρξαν προεργασίες δεν χάθηκε χρόνος πιστεύω. Όλα γίνονται για τον ΑΠΟΕΛ όλοι προσπαθούμε για το καλό του ΑΠΟΕΛ. Βλέπουμε την αγωνία που υπάρχει και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».