«Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας, μακάρι να ήταν γεμάτη»

«Όλοι ονειρεύονται τόσο μεγάλα παιχνίδια – Ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πολύ»

O Xάρης Μαυρίας κλήθηκε από πλευράς ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας να μιλήσει στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (22/10, 19:55).

Για την έναρξη των ομίλων: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ, ήταν ο στόχος της ομάδας μετά από μία πετυχημένη χρονιά, και το καταφέραμε περνώντας από δύσκολους αντιπάλους, και θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο για να αντιμετωπίσουμε τις ομάδες του ομίλου».

Πώς προσεγγίζει η Ομόνοια το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Βρισκόμαστε στους ομίλους, οπότε θεωρώ έχει το δικό της στυλ, έχουμε μία πολύ καλή άμυνα, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε επιθέσεις με οποιονδήποτε τρόπο, κάτι που θέλουμε να βγάζουμε στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και θα τα δώσουμε όλα».

Τι διαφορές βλέπει στον ΠΑΟΚ από τον καιρό που αγωνιζόταν στην Ελλάδα: «Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πολύ, κατάφερε πριν από δύο χρόνια να κατακτήσει το νταμπλ, ανέκαθεν ήταν πολύ καλή ομάδα αλλά τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει δυναμική».

Αν αποτελεί κίνητρο για τον ίδιο ότι ο αγώνας γίνεται στην Ελλάδα: «Όλοι ονειρεύονται να παίζουν σε τόσο μεγάλα παιχνίδια».

Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα, είναι μείον για κάθε ποδοσφαιριστή το γεγονός ότι είναι άδεια τα γήπεδα, ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας και μακάρι να ήταν γεμάτη στο αυριανό ματς».