Ξεμουδιάζει μέσω φιλικού η… νέα Ομόνοια!

Η Ομόνοια αφήνει για λίγο την Κυπερούντα και παίζει με τη Δόξα (18:00) στο «Ηλίας Πούλλος»...

Στο «Ηλίας Πούλλος» μεταφέρεται σήμερα το σκηνικό της προετοιμασίας για την Ομόνοια, αφού στις 18:00 θα δώσει το πρώτο της φιλικό για τη νέα περίοδο με αντίπαλο τη Δόξα.

Είναι ουσιαστικά το πρώτο ξεμούδιασμα για τους παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ μετά από ένα διάσημα δύο εβδομάδων κοπιαστικών προπονήσεων. Ο Νορβηγός τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει πράγματα και να καταλάβει πού βρίσκεται η ομάδα του, 40 μέρες πριν από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Το σημερινό φιλικό θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, εντούτοις ο κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του μέσω του OFC TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα θα προσφέρει δωρεάν τη δυνατότητα στον κόσμο να δει το παιχνίδι αλλά και να εξοικειωθεί με τη λειτουργία της, μέσω της οποίας στο μέλλον θα δείξει και άλλα φιλικά. Όσοι φίλοι της Ομόνοιας έχουν ήδη κάνει εγγραφή στην πλατφόρμα δεν χρειάζεται να κάνουν ξανά.

Νέο φιλικό

Με το πέρας του απογευματινού φιλικού, οι παίκτες θα πάρουν ρεπό για την Κυριακή και τη Δευτέρα η ομάδα θα βρεθεί εκ νέου στην Κυπερούντα για τη συνέχιση της προετοιμασίας. Εκεί θα παραμείνει μέχρι την Παρασκευή 17 του μήνα, μέρα κατά την οποία θα δώσει το δεύτερό της φιλικό με αντίπαλο τον Άρη. Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, υπάρχει πρόθεση για την παρουσία κόσμου, θα περιμένουν όμως να δουν τι προνοεί το πρωτόκολλο που έχει ετοιμάσει η ΚΟΠ.

Ο προγραμματισμός

Στο κεφάλαιο προγραμματισμός δεν διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα. Οι δυσκολίες για την παραμονή του Νταβίντ Ακιντόλα είναι γνωστές αλλά η ομάδα προγραμματισμού δεν τα παρατά και πιέζει τη Μίντιλαντ. Όσον αφορά τώρα τον επιθετικό, όπως γράψαμε και πιο παλιά, υπάρχει πρόθεση για υπέρβαση και έτσι οι ιθύνοντες είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Υπολογίζεται ότι μέχρι τη μετάβαση της ομάδας στο εξωτερικό (20 Ιουλίου) θα κλείσει αυτό το κεφάλαιο.