Ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις για Χάαλαντ η Παρί

Ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, φέρεται να ξεκίνησε συνομιλίες με τον Μίνο Ράιολα για να συζητήσει το μέλλον του Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ, ο οποίος συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ στο τέλος της σεζόν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ παρά την ασφυκτική πίεση της Ρεάλ, παρέμεινε κάτοικος Παρισιού κι αυτή τη σεζόν. Ωστόσο, οι συζητήσεις του Γάλλου επιθετικού με την διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους δεν βρίσκονται σε καλό σημείο και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν, ο Μπαπέ να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την ομάδα.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το εν λόγω σενάριο, η Παρί θα χάσει ένα από τα μεγάλα αστέρια που διαθέτει στο ρόστερ της. Ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα χέρια και θα προσπαθήσει να καλύψει άμεσα το κενό που θα αφήσει ο Μπαπέ στην επίθεση.

Οπως αναφέρει το «90min», η Παρί ξεκίνησε ήδη τις συζητήσεις με τον μάνατζερ του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, έχει μια ειδική ρήτρα στο συμβόλαιο του με τους Βεστφαλούς, η οποία του επιτρέπει από την 1η Ιανουαρίου 2022, να αποχωρήσει από τον γερμανικό σύλλογο έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ. Χρήματα τα οποία η Παρί είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της για να καλύψει το κενό του Μπαπέ.