Ξεκίνησε δουλειά στις Πλάτρες με τέσσερις νέους

Την πρώτη του προπόνηση στις Πλάτρες πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής ο Απόλλωνας.

Η ομάδα της Λεμεσού μετέβη από σήμερα στο ορεινό θέρετρο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15 Ιουλίου και στο οποίο θα πέσει πολύς… ιδρώτας.

Νέα πρόσωπα στην προετοιμασία των κυανολεύκων είναι οι Μπακαλί Νταμπό, Νικολάς Ντιγκινί, Γιώργος Μαλεκκίδης και Ανδρέας Παναγιώτου Φιλιώτης.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι Εμίλιο Ενσούε-Βαχίντ Σελίμοβιτς παρότι το μέλλον τους παραμένει αβέβαιο, ενώ απουσιάζουν οι Τζόρτζε Ντένιτς και Σάσα Μάρκοβιτς, με τον πρώτο να έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και τον δεύτερο να έχει ταξιδέψει μαζί του για την Κύπρο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και το τιμ του ετοίμασαν ειδικό πρόγραμμα το οποίο θα «ξυπνήσει» τα σώματα των παικτών μετά την αγωνιστική απραξία ελέω καραντίνας και διακοπής, με την ευχή η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις υποχρεώσεις της, που θα αρχίσουν στις 22-23/8 με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ στις 27 Αυγούστου οι κυανόλευκοι θα δώσουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα.

Mέχρι τότε ο Απόλλωνας θα δώσει αρκετά φιλικά ενώ υπενθυμίζουμε πως την ερχόμενη Δευτέρα ολόκληρη η ομάδα θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό λόγω του θετικού δείγματος του Τζόρτζε Ντένιτς.

Δείτε επίσης: Με Κίρζη η πρώτη, ειδικό πρόγραμμα για Χάμπο