Ξεκίνησε… αντίστροφα η ΑΕΚ – Ανακοίνωσε τον «πρώην» Χούλιο Μπανουέλος

Ενώ οι φίλοι της ΑΕΚ περιμένουν να μάθουν τον νέο τεχνικό διευθυντή και τον νέο προπονητή της ομάδας τους, αυτή ξεκίνησε τις ανακοινώσεις… από τον βοηθό!

Συγκεκριμένα οι Λαρνακείς ενημέρωσαν για τη συμφωνία τους με τον βοηθό προπονητή Χούλιο Μπανουέλος, ο οποίος εργάστηκε ξανά τόσο στους κιτρινοπράσινους, όσο και στον ΑΠΟΕΛ, ως συνεργάτης του Τόμας Κρίστιανσεν.

Δεν αποκλείεται πάντως η ανακοίνωση για τον Μπανουέλος να είναι το… ορεκτικό και να ακολουθήσει κι άλλη αφού πιθανότατα να έχει βρεθεί ο τεχνικός διευθυντής και ο βοηθός να είναι δική του επιλογή…

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο, με τον βοηθό προπονητή Julio Banuelos Saez.

Ο 49χρονος (07/12/1970) Julio εργάστηκε και στο παρελθόν με επιτυχία ως βοηθός προπονητή στην ομάδα μας και συγκεκριμένα τις σεζόν 2014/15 και 2015/16, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν οι θητείες του σε ΑΠΟΕΛ, Leeds United και Ινδονησία ως βοηθός προπονητής και στην Persija Jakarta ως πρώτος προπονητής.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.