Ξεκαθαρίζει το σκηνικό!

Εντός της ημέρας αναμένεται να κλείσει το κεφάλαιο που έχει να κάνει με τις αναπροσαρμογές των συμβολαίων που πρότεινε η διοίκηση στους παίκτες της ΑΕΛ.

Οι τελευταίοι είχαν διορία μέχρι την Παρασκευή (29/5) για να απαντήσουν στην πρόταση που τους έχει γίνει, έτσι με το πέρας της ημέρας η διοίκηση της ΑΕΛ θα έχει ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι παίκτες έχουν αποδεχθεί την πρόταση και θα παραμείνουν και ποιοι όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν πως Αβραάμ και Αντάμοβιτς έχουν συμφωνήσει μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Του Κύπριου αριστεροπόδαρου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν τον Μάιο του 2021, όμως αποδέχθηκε την πρόταση μειωμένων απολαβών με επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2022. Του Αντάμοβιτς του έγινε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας (ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του τέλος του Μάη), με μειωμένες απολαβές.

Αντιλαμβανόμενος ότι ήταν για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, αποδέχθηκε την πρόταση με χρονική διάρκεια 1+1 χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση τα προηγούμενα ένα με δύο χρόνια είχε λειτουργήσει μέσα σε ένα πλάνο στελέχωσης του ρόστερ μέχρι το 2022 τουλάχιστον. Με δεδομένο ότι υπάρχουν συμβόλαια με αρκετούς παίκτες, μπορεί να γίνει πιο εύκολη η προσπάθεια να μειωθούν οι απολαβές τους.

Μένει ο Μάιντεβατς:

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΛ έχει ήδη πάρει θετική… αντίδραση από την Μπαλζάν Μάλτας να κρατήσει στο ρόστερ της τον επιθετικό Αντρίγια Μάιντεβατς. Απομένει το τυπικό μέρος για να κλείσει και αυτό το κεφάλαιο.