Ξεχνάει τη Γρανάδα και ετοιμάζεται για… αντεπίθεση

Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για την Ομόνοια απέναντι στη Γρανάδα (2-1) για την 4η αγωνιστική του Europa League, αφού ήταν ακόμα μία ήττα στον όμιλο που την άφησε στην ουρά με μόλις έναν βαθμό ενώ για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι δεν γεύτηκε το νέκταρ της νίκης.

Η εμφάνιση όμως και η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ ήταν κάτι που δεν έμεινε ασχολίαστο από τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος είχε χάσει κάπως την πίστη του προς τις δυνατότητες της ομάδας. Είδε την ομάδα του να βγάζει κάποια από τα στοιχεία της προκριματικής φάσης αλλά και της περσινής περιόδου, που τους ενθάρρυνε. Ελπίζουν λοιπόν αυτή η παρουσία να αλλάξει το αρνητικό κλίμα και να ξεκινήσει η αντεπίθεση για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος από την κορυφή του πρωταθλήματος.

Εξαρχής η προσπάθεια κόντρα σε μια ποιοτικότερη ομάδα ήταν δύσκολη αλλά αν το πίστευε λίγο περισσότερο ίσως θα έφευγε με κέρδος που θα έφερνε πολλά οφέλη, και ηθικά και οικονομικά. Κρατά λοιπόν την καλή της παρουσία και επικεντρώνεται στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ερμή στο ΓΣΠ.

Η επιστροφή στις νίκες μετά από τα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα είναι επιβεβλημένη, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την παρουσία της στην Ευρώπη. Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά με την παρουσία κάποιων ομάδων ο κίνδυνος είναι ορατός. Είναι καιρός λοιπόν να αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της και κατ’ επέκταση να επιστρέψει στις νίκες.

Ούτε με ΠΑΟΚ

Η πρώτη παρουσία της Ομόνοιας σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα γίνει τελικά χωρίς τον κόσμο στο πλευρό της αφού σύμφωνα με τα νέα μέτρα δεν θα επιτραπεί παρουσία κόσμου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου. Έτσι, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 3 Δεκεμβρίου και πάλι δεν θα υπάρχει παρουσία κόσμου. Είναι μια λυπηρή εξέλιξη και για τον κόσμο που περίμενε για χρόνια αυτήν τη στιγμή αλλά και τη διοίκηση που έχασε σημαντικά έσοδα.