Ξανά στη μάχη των μεταγραφών!

Πρωτάθλημα τέλος και πλέον οι ομάδες ξεκίνησαν τη μάχη των μεταγραφών για τη σεζόν 2021-22. Μια ξεχωριστή σεζόν, όπου υπενθυμίζουμε ότι για δεύτερη φορά στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου θα αγωνιστούν πέντε ομάδες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με τις πρώτες δύο να συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Αντιλαμβάνεστε ότι αυτός είναι κι ένας λόγος περισσότερος, ειδικά για τις μεγάλες ομάδες, να δημιουργήσουν ισχυρά σύνολα ώστε να πετύχουν έξοδο στην Ευρώπη. Χαρακτηρίζουμε την περίοδο των μεταγραφών ως μία περίοδο «μάχης», καθώς οι παράγοντες δίνουν τα πάντα προκειμένου να πείσουν ξένους παίκτες να έρθουν στην Κύπρο.

Και βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τις συγκρούσεις που έχουμε μεταξύ μεγάλων ομάδων όταν ο μάνατζερ, προκειμένου να «βάλει φωτιές», προσφέρει έναν καλό παίκτη σε δύο και τρεις ομάδες, έτσι ώστε να ανεβάσει την τιμή του!

Τέλος πάντων, όπως και να έχουν τα πράγματα, η περίοδος των μεταγραφών είναι ίσως η πιο σημαντική της σεζόν, ιδιαίτερα για τις ομάδες που απέτυχαν τη χρονιά που πέρασε (βλέπε ΑΠΟΕΛ) και θέλουν πλέον να δημιουργήσουν, μέσα από τις επιλογές τους, ισχυρά σύνολα.

Κι εδώ είναι που θα φανεί η μαγκιά και των παραγόντων και των προπονητών. Αν γνωρίζεις από ποδόσφαιρο, τότε θα ψάξεις καλά και θα φέρεις τους καλύτερους για την ομάδα σου, όχι απαραίτητα και τους πιο ακριβούς. Αν δεν γνωρίζεις καλά τα κατατόπια, τότε θα την πάθεις, θα κάνεις λάθη και σίγουρα αυτά τα λάθη ίσως στοιχίσουν μερικά εκατομμύρια…