Ξανά μανά μετά την πρόκριση: «Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Τάμαρι»

Ούτε ώρα δεν είχε περάσει μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ομόνοιας στη φάση των ομίλων του Champions League και ήδη στην Ελλάδα ξεκίνησαν δημοσιεύματα που φέρουν τον Μούσα Αλ Τάμαρι να προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ιορδανός άσος του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε και νωρίτερα στη θερινή μεταγραφική περίοδο στο στόχαστρο των Πειραιωτών, οι οποίοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει μαζί του για το καλοκαίρι του 2021, όταν θα έχει μείνει ελεύθερος από τους γαλαζοκίτρινους.

Εντούτοις, όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ, με αφορμή την παρουσία του στην Κύπρο για τον χθεσινό (29/9) επαναληπτικό με την Ομόνοια, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον ΑΠΟΕΛ, ώστε να «κλείσει» από τώρα τον Τάμαρι, φοβούμενος το ενδεχόμενο η κυπριακή ομάδα να τον πουλήσει αλλού.

Όπως αναφέρεται, η πρόταση των Πειραιωτών είναι να κάνουν από τώρα δικό τους τον Ιορδανό και να τον αφήσουν για αυτή τη σεζόν δανεικό στον ΑΠΟΕΛ, χωρίς να αποκλείεται όμως και το ενδεχόμενο να φορέσει από τώρα τα ερυθρόλευκα.

Παράλληλα αναφέρεται πως αυτή τη φορά οι γαλαζοκίτρινοι είναι θετικοί και πλέον μένει να δούμε αν οι πληροφορίες των συναδέλφων στην Ελλάδα επιβεβαιωθούν ή όχι.