«Βράζουν» στην ΑΕΛ με την διαιτησία του Νεοκλέους

Έντονα ενοχλημένοι είναι στην ΑΕΛ με την διαιτησία του Νικόλα Νεοκλέους από το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Μπορεί η ομάδα της Λεμεσού να επικράτησε 2-0 και να πήρε σοβαρό προβάδισμα για πρόκριση στους «4» του κυπέλλου, ωστόσο δεν παρουσιάζονται αδιάφοροι στο κεφάλαιο διαιτησία.

Στην ΑΕΛ υποστηρίζουν πως το πέναλτι που δόθηκε στους ερυθρολεύκους για φάουλ του Πσισιέ στον Ντανίλο, δεν υπήρχε παράβαση, ενώ αν ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας ευστοχούσε (το σκορ ήταν στο 0-0), τότε η ομάδα της Λεμεσού δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση.

Μάλιστα, οι γαλαζοκίτρινοι δεν ξεχνούν πως ο ίδιος διαιτητής ήταν ορισμένος και στο ΑΕΛ-ΑΕΚ, στο οποίο έδωσε κίτρινη στον Τρουγιόλς για σκληρό φάουλ στον Μ.Αντωνίου και όχι κόκκινη εξ αρχής (υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έφτυσε παίκτη της ΑΕΛ και γι’ αυτό αποβλήθηκε).

Τέλος, στην ΑΕΛ θεωρούν πως ασκήθηκε πίεση στον Νεοκλέους λόγω της διαιτησίας του στο ντέρμπι με την ομάδα της Λάρνακας και γι’ αυτό καταλόγισε το πέναλτι υπέρ της Νέας Σαλαμίνας. Όπως μαθαίνουμε, στην ΑΕΛ δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο καταγγελίας του διαιτητή αφού θεωρούν πως με τις καταγγελίες δεν αλλάζει κάτι.