«Βράζουν» στην ΑΕΛ, αναμένονται κινήσεις

Αρχίζουν και πάλι σήμερα οι προπονήσεις στην ΑΕΛ μετά το χθεσινό ρεπό και την συνάντηση του Αντρέα Σοφοκλέους με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Οι δύο άντρες είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με την καθοδική πορεία των γαλαζοκιτρίνων στα τελευταία πέντε παιχνίδια αλλά και τους τρόπους ανάκαμψης της ομάδας.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ θα συνομιλήσει και με τους ποδοσφαιριστές για να τους εκφράσει την στήριξη του, αλλά και για να τους… επιστήσει την προσοχή ενόψει της συνέχειας. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών και καλούνται να σηκώσουν κεφάλι, σε ατομικό τουλάχιστον επίπεδο.

Από’ κει και πέρα στους γαλαζοκίτρινους, βράζουν με την διαιτησία του Γιώργου Νικολάου. Στην ομάδα της Λεμεσού πιστεύουν πως το… κακό τρίτωσε με τον εν λόγω ρέφερι καθώς πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, προηγήθηκαν άλλα δύο παιχνίδια στα οποία, όπως υποστηρίζουν, ο Νικολάου έπαιξε αρνητικό ρόλο.

Στην ΑΕΛ είναι δυσαρεστημένοι και με την ΚΟΠ, η οποία δεν έχει απαντήσει στις πρόσφατες επιστολές των γαλαζοκιτρίνων με φόντο την διαιτησία και γι’ αυτό αναμένεται δυναμική αντίδραση από τον Σοφοκλέους.