«Βουνό»… και λόγω του φευγάτου Τόρες

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα και να βάλει βάσεις πρόκρισης στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για τη φάση των «16» του κυπέλλου. Οι γαλαζοκίτρινοι για άλλο ένα παιχνίδι δεν έπεισαν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, με τα δεδομένα να δυσκολεύουν πολύ ενόψει του επαναληπτικού. Το γκολ του Ντιγκινί δημιουργεί… βουνό για τον Παντελίδη και τους παίκτες του, που θα πρέπει να ανέβουν, αν θέλουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Η ομάδα της Λεμεσού άρχισε μουδιασμένη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ωστόσο στη συνέχεια ισοζύγισε και προσπάθησε να φτάσει στο γκολ. Τα δεδομένα όμως άλλαξαν και δυσκόλεψαν για την ΑΕΛ μετά την αποβολή του Τόρες στο δεύτερο μέρος, ο οποίος εντελώς αψυχολόγητα και επικίνδυνα ανέτρεψε τον Χαμάς, αντικρίζοντας απευθείας κόκκινη κάρτα. Εξέλιξη η οποία πρόσθεσε ακόμη μεγαλύτερο άγχος στην ΑΕΛ, αφού για 38 λεπτά αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο και μοιραία δέχθηκε το γκολ από τον Ντιγκινί. Μάλιστα, νεότερα προέκυψαν για τον Τόρες μετά το παιχνίδι, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Αντρέας Σοφοκλέους είναι αρκετά εκνευρισμένος με τον Ισπανό, ο οποίος ουσιαστικά «κρέμασε» την ΑΕΛ.

Το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα της Λεμεσού μοιάζει… δυσοίωνο και ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων ζυγίζει τα δεδομένα, τα οποία δεν είναι υπέρ του Τόρες.  Από ‘κει και πέρα, ο Σοφοκλέους θεωρεί πως η ΑΕΛ μπορούσε να κάνει το πρώτο βήμα αν δεν προέκυπτε η αποβολή. Παράλληλα, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με την τακτική και των πάθος των παικτών, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την πίστη του στον Σάββα Παντελίδη.