Βλέπουν το… «σπίτι» τους – Τα δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Στον Απόλλωνα βλέπουν πρώτα το δικό τους «σπίτι» και μετά του επόμενου αντιπάλου τους.

Στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα θα περιμένουν μερικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο λειτουργίας του αντιπάλου τους στο σαββατιάτικο παιχνίδι του ΓΣΠ από τη στιγμή που υπήρξε αλλαγή φρουράς στον ΑΠΟΕΛ τη Δευτέρα.

Υπάρχει περίπτωση οι παίκτες του Απόλλωνα να έχουν… απέναντί τους τον Φράνσις Ουζόχο. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας ίσως χρησιμοποιηθεί σήμερα στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.

Οι κυανόλευκοι έχουν τη δυναμική της πρωτιάς στη βαθμολογία, ωστόσο δεν παρασύρονται από την προβληματική εικόνα που βγάζει φέτος ο ΑΠΟΕΛ. Ξέρουν άλλωστε ότι ο αντίπαλός τους… ψάχνει τρόπο για να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις ψηλές θέσεις.

Τα αγωνιστικά δεδομένα

Σίγουρη επιστροφή για τον Απόλλωνα είναι αυτή του Εστεμπάν Σακέτι ο οποίος ήταν τιμωρημένος με τη Νέα Σαλαμίνα. Προκαλεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τον τεχνικό του Απόλλωνα Σωφρόνη Αυγουστή το γεγονός ότι ο Χάμπος Κυριάκου ήταν καλός και «έβγαλε» ενέργεια στο τελευταίο ματς.

Ικανοποιημένοι είναι οι τεχνικοί υπεύθυνοι και για το ανέβασμα του Ντανιέλ Λάρσον. Ο Σουηδός απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έκανε το καλύτερό του ματς με τα κυανόλευκα χρώματα. Βεβαίως, τον περιμένουν ότι θα κινείται σε ψηλές πτήσεις και στα πιο… δύσκολα ματς που θα ακολουθήσουν. Κυρίως σε αυτά κόντρα στις άλλες μεγάλες ομάδες.

Για τους Μπακαλί Νταμπό και Γιάννη Γιαννιώτα βάζουν την ίδια… κασέτα οι υπεύθυνοι της ομάδας. Ότι δηλαδή θα ξεκαθαρίσει η συμπερίληψή τους στην αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.