Βλέπει, κρίνει και αποφασίζει…

Ως μία καλή ευκαιρία για να κάνει πράξη τις σκέψεις του όσον αφορά τον τελικό κυπέλλου της 25ης Μαΐου βλέπει τον σημερινό απογευματινό αγώνα της Ομόνοιας με την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο (Ι8:00) ο προπονητής των πρασίνων Νιν Λένον. Ο τεχνικός του τριφυλλιού δουλεύει πολύ την ομάδα στις προπονήσεις με στόχο να βελτιώσει τις όποιες αδυναμίες διαπίστωσε και σήμερα είναι μία ευκαιρία να δει την πρόοδο των παικτών του.

Τα μηνύματα από τους τελευταίους αγώνες είναι ενθαρρυντικά, ωστόσο ο Σκωτζέζος δεν εφησυχάζει, αφού στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Εθνικό δεν θα κριθεί μόνο το τρόπαιο, αλλά και το ευρωπαϊκό εισιτήριο το οποίο έχει πολύ μεγάλη ανάγκη η ομάδα της Λευκωσίας.

Μπορεί του χρόνου ο μεγάλος στόχος να είναι, ούτως ή άλλως, η επιστροφή της ομάδας στην κορυφή, αλλά είναι διαφορετικό η διοίκηση να στηριχτεί και στα έσοδα που θα προκύψουν από τις ευρωπαίκές διοργανώσεις. Θα δοθεί, με λίγα λόγια, η δυνατότητα στους ιθύνοντες των πρασίνων να ενισχύσουν επαρκώς την ομάδα.

Η σημερινή εμφάνιση, λοιπόν, και όχι απαραιτήτως το αποτέλεσμα, θα αποτελέσει οδηγό για τον Νιλ Λένον όσον αφορά τους τομείς τους οποίους θα δώσει βάρος το αμέσως επόμενο διάστημα.