ΒΙΝΤΕΟ: Τι λένε Κέρκεζ και τρεις παίκτες της ΑΕΛ για τη μεγάλη επιτυχία

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, και τρεις ποδοσφαιριστές (Μεντόγεβιτς, Τόρρες και Βοζίνια) μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τη μεγάλη νίκη επί της Ένωσης.

Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς: «Παίξαμε τα πρώτα 30′ πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήμασταν μπροστά και μετά από αυτό ήταν 5-10 λεπτά που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Δεχτήκαμε το γκολ και μετά ήταν όλα καλά. Αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτά τα λάθη και να προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη απέναντι σε ομάδες που είναι στην δεύτερη εξάδα».

Μάνουελ Τόρρες: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Αύριο είναι άλλη μία μέρα, πρέπει να το απολαύσουμε αλλά από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα».

Βοζίνια: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και σκοράραμε στην αρχή του παιχνιδιού και μετά το 2ο και το 3ο ήρθαν ως φυσική εξέλιξη του αγώνα καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ένα γκολ με πέναλτι. Αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε μπροστά»

Κέρκεζ: «Ηταν μία πανάξια νίκη. Είμαι ευχαριστημένος και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Από το πρώτο λεπτό ήταν σοβαροί, έβαλαν δύναμη και παίξαμε καλά. Κοντρολάραμε όλο το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Μόνο δουλειά, δεν έχει τίποτα άλλο».