ΒΙΝΤΕΟ: Οι δύο φάσεις του Ανόρθωση-Απόλλων στις οποίες επικεντρώνεται η επιτροπή

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Απόλλωνα που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο «Α. Παπαδόπουλος» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής είναι -όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας- το παιχνίδι το οποίο διερευνάται από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ως ύποπτο προς χειραγώγιση.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα το «no comment» του Τιμούρ Κετσπάγια στη διάσκεψη Τύπου μετά τον αγώνα κίνησε τις υποψίες της επιτροπής η οποία ακολούθως παρατήρησε τη στοιχηματική κίνηση γύρω από την αγώνα, η οποία περιείχε ασυνήθιστα ψηλά πονταρίσματα.

Ακολούθως η επιτροπή παρακολούθησε τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση και αφότου εξέτασε προσεκτικά τις φάσεις, επικεντρώθηκε σε δύο στιγμιότυπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το πρώτο είναι το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Γκαλίτσιος και ο τρόπος με τον οποίον πήγε πάνω στον επιθετικό του Απόλλωνα και το δεύτερο είναι μια κίνηση του Λόρια, λίγα δευτερόλεπτα πριν ο Μπένσοπ εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι.

Δείτε επίσης: Ανόρθωση στο «Γ»: «Βρώμικη διαρροή, είναι επειδή τους καταγγείλαμε»

-H ιστοσελίδα μας δεν υποστηρίζει πως υπάρχει κάτι μεμπτό στις συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης, απλώς παραθέτει τις φάσεις που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας θεωρούνται ύποπτες από την επιτροπή.

Δείτε τις δύο φάσεις…