Βγήκε «φιρμάνι» για τον Χαμάς!

Ανακοίνωσε το ντιλ για τον Αμίν Χαμάς ο Απόλλωνας.

Oι κυανόλευκοι με ανακοίνωση που εξέδωσαν ενημέρωσαν για τη συμφωνία τους με τη Βάασλαντ Μπέβερεν για τη μεταγραφή του 22χρονου Βελγομαροκινού αριστερού μπακ.

Ο Χαμάς, που την περσινή σεζόν κατέγραψε 14 συμμετοχές με τη βελγική ομάδα, αναμένεται στην Κύπρο εντός των επόμενων ημερών ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο 22χρονος, που θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β’ του Απόλλωνα, αποτελεί την έβδομη μεταγραφή της ομάδας της Λεμεσού, μετά τους Ζραντί, Κολ, Αμίνι, Μαυρία, Ιντζία και  Γουέλιγκτον.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με την Βάασλαντ Μπέβερεν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αμίν Χαμάς αλλά και την καταρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο του 2022 με δικαίωμα επέκτασης μέχρι το 2024.

Ο Αμίν γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1999 στο Βέλγιο κι αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο 22χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Γκενκ το 2017-2018 πραγματοποιώντας 13 συμμετοχές.

Την αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντε Μπος Ολλανδίας συμπληρώνοντας 29 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Τη σεζόν 2019-2020 επέστρεψε στο Βέλγιο για λογαριασμό της Λόμελ, επίσης υπό τη μορφή δανεισμού από τη Γκενκ, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές.

Την περίοδο 2020-2021 πήρε μεταγραφή για τη Βάασλαντ Μπέβερεν με την οποία αγωνίστηκε σε 12 αγώνες.

Ο Αμίν αγωνίστηκε μία φορά στην εθνική Βελγίου Κ17, ενώ το 2017 συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της εθνικής Ανδρών του Μαρόκου στους αγώνες για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2018.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.