Βέρνερ: «Ένιωθα τύψεις που δεν σκόραρα, ίσως να είχε μείνει ο Λάμπαρντ»!

Ο Τίμο Βέρνερ το πήρε προσωπικά και κατάκαρδα όσο διάστημα δεν μπορούσε να βρει δίχτυα κι άρχισε να κατηγορεί τον εαυτό του ακόμα και για την απόλυση του Φρανκ Λάμπαρντ με τα άσχημα αποτελέσματα της Τσέλσι!

Ο Βέρνερ μίλησε για τα πολύ άσχημα συναισθήματα, στεναχώριας και οργής, που τον είχαν κατακλύσει όσο αδυνατούσε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στην Premier League.

Μάλιστα, θεωρεί πως αν είχε κάνει κάτι παραπάνω κι εκείνος, ίσως πολλά πράγματα να ήταν διαφορετικά στην ομάδα, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι πλέον πολύ πιο χαρούμενος με τον Τούχελ στην άκρη του πάγκου.

«Την περίοδο που δεν μπορούσα να σκοράρω αισθανόμουν πως ήταν η χειρότερη της καριέρας μου… Έχανα συνεχώς μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Δεν είχα ξαναπεράσει ποτέ τόσο μεγάλο διάστημα δίχως να έχω σκοράρει. Δεν μπορούσα να χαμογελάσω. Πρέπει όμως να συνεχίσεις να χαμογελάς στο ποδόσφαιρο, αν και εγώ ήμουν συνεχώς οργισμένος και στεναχωρημένος.

Είχα αρχίσει να αισθάνομαι τύψεις για όλες τις φάσεις που δεν μπορούσα να βρω τρόπο να σκοράρω. Ξέρω ότι αν είχα πετύχει κι εγώ μερικά γκολ παραπάνω με τον προηγούμενο προπονητή ίσως εκείνος να ήταν ακόμα στην ομάδα, ίσως να είχαμε πάρει περισσότερα θετικά αποτελέσματα, αλλά δεν μπορείς να κοιτάς το παρελθόν συνέχεια…» είπε στο SkySports.