Βάζουν πλώρη για τους επόμενους

Αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά μετρούν στον ΑΠΟΕΛ.

Σίγουρα φέτος είναι αλλιώτικες οι συνθήκες για τους γαλαζοκίτρινους, αφού μετά από πολλά χρόνια δεν συμμετέχουν στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Φυσικά αυτό δίνει μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο αλλά και άνεση στον Σάββα Πουρσαϊτίδη να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της ομάδας του.

Υπενθυμίζουμε πως μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί κατά σειρά οι Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Καρώ, ενώ σύντομα θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα και ο Θεοδώρου μόλις ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά με την Ένωση.

Από εκεί και πέρα, ο Ελλαδίτης τεχνικός φαίνεται να έχει καταλήξει σε κάποιες επιλογές για τις επόμενες θέσεις που θέλει να στελεχώσει την ομάδα του.

Ο ΑΠΟΕΛ θα ενισχυθεί με ανασταλτικό μέσο (το όνομα του Νταουσβίλι εξακολουθεί να παίζει στο ρεπορτάζ), ακόμη έναν μέσο, εξτρέμ και δεξί μπακ.

Φυσικά, μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος αναμένεται να προκύψουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις. Το ξεκαθάρισμα σε σχέση με τους παίκτες του περσινού ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ το πιθανότερο είναι πέραν των τεσσάρων μεταγραφών πρώτης γραμμής που εκκρεμούν, να αποκτηθούν και ακόμη ένας-δυο παίκτες,