Βάζει το καλό της κοστούμι

Έφτασε η μεγάλη ώρα για την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού μπαίνει στον… ευρωπαϊκό χορό απόψε το βράδυ, καθώς στις 20:00 υποδέχονται τη Βλάζνια στο Τσίρειο στάδιο. Οι γαλαζοκίτρινοι, μετά από μια κοπιαστική περίοδο προετοιμασίας, θέλουν να φορέσουν το καλό τους κοστούμι ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα.

Η ομάδα της Αλβανίας δεν αποτελεί φόβητρο, ωστόσο, αν η ομάδα της Λεμεσού θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή και να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της. Τα λάθη που παρατηρήθηκαν στην αμυντική λειτουργία στα φιλικά των γαλαζοκιτρίνων είναι το πρώτο που πρέπει να αποφευχθεί ώστε η ΑΕΛ να μην βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ο Κέρκεζ δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, πιστεύει στις δυνατότητές της, και ο μόνος στόχος είναι η πρόκριση. Γνωρίζει και ο ίδιος πως είναι αδύνατο οι γαλαζοκίτρινοι να κάνουν την τέλεια εμφάνιση. Εξάλλου, το τόνισε πως στο παρόν στάδιο τον απασχολεί μόνο η πρόκριση, όταν ρωτήθηκε για την κριτική που δέχεται η ομάδα του μετά τα φιλικά.