ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Αραχτή η Ομόνοια… βλέπει μάχη ΑΕΛ-Απόλλων για τη 2η θέση

Νικηφόρα πέρασε από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ομόνοια, κερδίζοντας με 2-0 την Ανόρθωση κι έκανε άλλο ένα βήμα στην προσπάθεια που κάνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος στη φετινή σεζόν.

Οι πράσινοι ανέβηκαν στους 72 βαθμούς, τέσσερις μπροστά από την ΑΕΛ και έξι από τον Απόλλωνα, έχοντας αγώνα περισσότερο από τις δύο ομάδες της Λεμεσού.

ΑΕΛ και Απόλλωνας κοντράρονται αύριο (17:00) στο Τσίρειο, με το αποτέλεσμα του αγώνα να κρίνει πόσο μακριά θα είναι η Ομόνοια από τους δύο διώκτες της. Μετά τη νίκη των πρασίνων, αύριο οι λεμεσιανές ομάδες θα επιδιώξουν ποια θα κρατηθεί στο δεύτερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, ώστε με περισσότερες πιθανότητες να παλέψουν στις επόμενες τρεις αγωνιστικές για την ανατροπή και την άνοδο στην κορυφή.

Την Κυριακή (18/04) θα γίνει άλλος ένας αγώνας για το α’ γκρουπ, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο Μακάρειο, που βρίσκονται σε έκτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Με νίκη οι κιτρινοπράσινοι πλησιάζουν την τέταρτη θέση, που υπό προϋποθέσεις θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο (κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΛ, που ήδη έχει εξασφαλισμένο εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος).

Η 7η αγωνιστική

Σάββατο 17/4
Ανόρθωση – Ομόνοια 0-1

Κυριακή 18/4
17:00 ΑΕΛ – Απόλλων
19:30 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Η 8η αγωνιστική

Κυριακή 25/4
19:30 Απόλλων – ΑΕΚ

Δευτέρα 26/4
17:00 Ανόρθωση – Ολυμπιακός
19:30 Ομόνοια – ΑΕΛ

Η 9η αγωνιστική
ΑΕΚ – Ομόνοια
ΑΕΛ – Ανόρθωση
Απόλλων – Ολυμπιακός

Η 10η αγωνιστική
Ομόνοια – Απόλλων
Ολυμπιακός – ΑΕΛ
Ανόρθωση – ΑΕΚ