Τζόκοβιτς: «Θα μάθετε σύντομα αν θα πάω στο Australian Open»

Σύντομα θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μετά τον αποκλεισμό της Σερβίας από την Κροατία στο Davis Cup, το πρώτο πράγμα που απασχολούσε τους δημοσιογράφους ήταν να μάθουν τι αποφάσισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για το Australian Open.

Ο Σέρβος τενίστας φαίνεται πως ακόμη δεν έχει εμβολιαστεί, καθώς δεν ανοίγει τα χαρτιά του για το αν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη.

Μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης, μόνο εμβολιασμένοι τενίστες θα μπορούν να ταξιδέψουν, με το Νο1 του κόσμου να αποφεύγει να απαντήσει, αλλά να δεσμεύεται πως θα ανακοινώσει σύντομα τις αποφάσεις του.

«Θα ενημερωθείτε για το Australian Open. Δεν μπορώ να σας δώσω ημερομηνία, αλλά η Αυστραλία είναι στο μυαλό μου, οπότε θα το μάθετε πολύ σύντομα. Ξέρω τι θέλετε. Δεν θα σας δώσω απάντηση τώρα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Η σεζόν τελείωσε απόψε» είπε αρχικά ο Νόλε.

«Δεν μετανιώνω για οποιοδήποτε τουρνουά έχω αγωνιστεί μετά τον Αύγουστο και γενικά δεν μετανιώνω για οτιδήποτε στην ζωή. Πάντα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Θέλω να παίρνω μαθήματα από τις δύσκολες στιγμές» πρόσθεσε.