Τζάκα: «Βρίζουν τη γυναίκα και την κόρη μου και δεν ξέρω γιατί το κάνουν»

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο Γκράνιτ Τζάκα για την επίθεση που δέχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.

Πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα έχουν αναφερθεί σε περιστατικά επιθέσεων στα social media. Ενας από αυτούς και ο Ελβετός μέσος της Άρσεναλ, Γκράνιτ Τζάκα ο οποίος κατήγγειλε υβριστικές και ρατσιστικές συμπεριφορές εναντίον του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά κι εναντίον της συζύγου και της κόρης του.
«Είμαι ο τύπος στο γήπεδο, δεν έχει να κάνει με τη σύζυγό μου, τη μικρή μου ή την οικογένειά μου. Εάν θέλετε να ασκήσετε κριτική, κάντε το σε μένα. Μακάρι να μπορούσα να συναντήσω αυτούς τους ανθρώπους, να καθίσω μαζί τους και να τους ρωτήσω: “Γιατί γράφεις αυτά τα πράγματα”; Φυσικά, μπορείς να ασκήσεις κριτική και να πεις ό,τι θέλεις για το ποδόσφαιρο, αλλά όχι για το άτομο ή την οικογένεια.
Δεν τους βλέπω ως φίλους του συλλόγου μου. Όταν υποστηρίζω το σύλλογο πρέπει να είμαι εδώ είτε χάσουμε, είτε φέρουμε ισοπαλία ή κερδίσουμε. Το πρόβλημα είναι μόνο αν χάσεις. Δεν είναι πρόβλημα όταν κερδίζεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γράφουν τέτοια πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.