Τσούγκρισαν ποτήρια πριν τα «τσουγκρίσουν» στο πρωτάθλημα

Συναντήθηκαν οι διαιτητές μας με τους προέδρους ή εκπρόσωπους των σωματείων, προκειμένου να συζητήσουν και να τα βρουν λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Όπως διαβάσαμε στα ρεπορτάζ, επικράτησε πολύ καλό κλίμα, σε σημείο που οι περισσότεροι λίγο έμεινε να… αγκαλιαστούν, στο πλαίσιο του κοινού αγώνα για ένα καθαρό πρωτάθλημα. Τελικά, λόγω κορωνοιού, δεν είχαμε ούτε ασπασμούς, ούτε εναγκαλισμούς…

Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων εξέφρασε πλήρη εμπιστοσύνη προς τους Κύπριους διαιτητές και στο τέλος όλοι μαζί τσούγκρισαν τα ποτήρια με την παγωμένη μπίρα, έφαγαν τους νόστιμους μεζέδες και αποχώρησαν ευχαριστημένοι.

Φυσικά, όλα αυτά μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα… Μετά, άντε να αντέξουν 2-3 αγωνιστικές, πριν ξεκινήσουν οι φωνές και οι αφορισμοί.

Παράλληλα θα εκδοθούν και τα πρώτα «απαγορευτικά διατάγματα». Ο Α δεν θέλει τον Βασίλη, ο Β δεν θέλει τον Γιαννάκη, ο Γ τον Ανδρέα και πάει λέγοντας.

Έτσι, με χίλια βάσανα θα φτάσουμε στα πλέι οφ και ο πρόεδρος, με αίτηση των σωματείων, θα συγκαλέσει έκτακτη συνέλευση προκειμένου να αποφασιστεί η κάθοδος ξένων διαιτητών, εάν το επιτρέπει ο κορωνοϊός.

Την ίδια ώρα, ο κ. Πάπουτσος και οι υπόλοιποι του ΣΔΚ θα αρχίσουν να φωνάζουν, αλλά τελικά θα υποκύψουν για το γενικό καλό…

Αυτά τα λίγα για τα σωματεία, τους διαιτητές και το τραπέζωμα της περασμένης Τρίτης…