Τσόρνιγκερ: «Μας δυσκόλεψαν πολύ, αξίζαμε τη νίκη» – Η «παρατήρηση» σε Απολλωνίστες

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του με 2-0 επί της Πάφου στο Τσίρειο.

Αναλυτικά όσα είπε…

«Αξίζαμε τη νίκη. Ήταν δύσκολος αντίπαλος, οργανωμένος με γρήγορες αντεπιθέσεις. Μας δυσκόλεψαν πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Βαλακάρι πολύ έξυπνος παίκτης. Προσπαθήσαμε να αποφύγουμε το τρανζίσιον τους. Μετά από δύο ήττες που ήταν δύσκολο να τις αποδεχθούμε θέλαμε να επιστρέψουμε, ήταν ξεκάθαρος ο στόχος στην έδρα μας και τα παιδιά τα κατάφεραν, τα πήγαν καλά. Αλλά ήθελα να δω περισσότερη πίεση σε κάποιες καταστάσεις. Είχαμε παίκτες μέσα που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα και πρέπει να προσαρμοστούν. Ο Κατελάρης μάς έδωσε σταθερότητα σήμερα, ο Μαλεκκίδης ήταν καλός με την Ομόνοια αλλά ο Κατελάρης με τον Ρομπέρζ έχουν συνηθίσει να παίζουν μαζί κι είναι καλό δίδυμο.

Κάθε οπαδός, κάθε ένας που υποστηρίζει τον Απόλλωνα, πρέπει να υποστηρίζουν κάθε παίκτη του Απόλλωνα και όχι να του βάζουν πίεση αν δεν είναι στην καλή του μέρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη σήμερα αλλά να είμαστε προσεκτικοί στο πώς φερόμαστε σε κάποιους παίκτες που προσφέρουν».

Για τον Ολυμπιακό (σ.σ. επόμενος αντίπαλος): «Δεν είδα τους περσινούς του αγώνες αλλά δεν με ενδιαφέρει, δεν είναι σημαντικό για εμένα το πώς έπαιξαν πέρσι. Φέτος παίζουν πολύ καλά. Τους είδα με την Πάφο όταν πίεσαν καλά, οργανωμένα, όπως έκανε η Πάφος σε εμάς σήμερα. Δεν είναι σημαντικό το τι έκαναν πέρσι. Δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες. Είναι μια από τις τοπ ομάδες, δεν θυμάμαι τη θέση του».

Για τον Τζουμ και τον Β. Γιοβάνοβιτς: «Προοδεύει, θα είναι μαζί μας σε 2-3 εβδομάδες Δυστυχώς μπορεί να πάει στην εθνική του. Ο Β. Γιοβάνοβιτς είναι σε καλό στάδιο, βελτιώνεται. Είναι θέμα φυσικής κατάστασης καθώς ο τρόπος παιχνιδιού μας απαιτεί πολλά τρεξίματα».

«Καταλαβαίνω γιατί κάνετε αυτές τις ερωτήσεις για παίκτες που είναι εκτός ομάδας αλλά είναι καλύτερα να μιλάμε για αυτούς που έπαιξαν και έφεραν τη νίκη, είναι θέμα σεβασμού».