Τσόκκος πριν την ΑΕΛ: «Παίζουμε όπως τους χεσ@#$»

«Κτύπησε» στα social media ο Γιώργος Τσόκκος λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΛ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρεται πως οι βυσσινί παίζουν σαν τους χεσ@#$ και πως δεν γίνεται να φοβούνται να παίξουν τις μικρές ομάδες, ενώ σημειώνει ότι η ΑΕΛ είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα και διερωτάται πόσες πάσες θα επιτρέψει να αλλάξουν οι παίκτες του στο σημερινό παιχνίδι…

Η ανάρτηση του Τσόκκου:

«Η αλήθεια είναι παίζουμε όπως τους χεσμένους. Λείπει η προσωπικότητα στην ομάδα. Δεν θα αρέσει σε κάποιους αυτό αλλά οι Λευτέρης Ελευθερίου, Κώστα Ηλία, Δήμος Γούμενος, Πανίκος Σπύρου ακόμα και ο αθυρόστομος Κολάνης κρατούσαν κάποια standards για την ομάδα και έδιναν χαρακτήρα και σκληράδα. Μπορεί να μην έφεραν επιτυχία, αλλά έδιναν χαρακτήρα στην ομάδα, δεν τους έχουμε αντικαταστήσει από τότε.

Επαγγελματίας δεν σημαίνει δεν κάνω άλλη δουλειά, αλλά επαγγελματίας σημαίνει είμαι ο καλύτερος. Για να πάρεις μεταγραφή, απλά πρέπει να πείσεις για μια μόνο χρονιά ότι είσαι ο καλύτερος στην θέση σου. Δεν γίνεται να φοβάσαι να παίζεις τις μικρές ομάδες, αντιθέτως πρέπει να κάνεις 2-3 επιβλητικές εμφανίσεις με τους μεγάλους. Στην ουσία όλες οι ομάδες είναι 3-4 παίκτες και 1-2 παίκτες που κάνουν την διαφορά.

Ακόμα και με τα χάλια μας, οι νέοι παίκτες θα μας ανεβάσουν, ένα μικρό σερί χρειάζεται και με ένα μικρό σερί καθαρίζεις. Οι απουσίες και οι δύσκολες καταστάσεις δημιουργούν ηγέτες και νέους παίκτες. Age is nothing but a number στο ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται φόβος, η ομάδα πάντα θα έχει τις λύσεις για αυτούς.Η ΑΕΛ είναι φέτος η πιο ολοκληρωμένη ομάδα και σε πνίγει με το pressing της, να δούμε πόσες πάσες θα μας αφήσει να αλλάξουμε στο κέντρο».

Οι φωτογραφίες που συνόδευσαν την ανάρτησή του: