Τσέφεριν: «Για μένα ο Ανιέλι δεν υπάρχει πια»

Το αν Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα γλιτώσουν από τη δαμόκλεια σπάθη που κρέμεται εδώ και καιρό από πάνω τους και παίξουν στο νέο Champions League, ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το γυαλί στις σχέσεις του Αλεξάντερ Τσεφέριν με τους ισχυρούς άνδρες των τριών αυτών κλαμπ έχει διαρραγεί οριστικά ελέω της European Super League, με τον πρόεδρο της UEFA να κάνει μάλιστα σκληρές δηλώσεις για τον Αντρέα Ανιέλι μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο γαλλική ιστοσελίδα “So Foot”.

«Όσον αφορά εμένα, αυτός ο άνθρωπος δεν υπάρχει πια. Πίστευα πως ήμασταν φίλοι, αλλά μου έλεγε ψέματα κατάμουτρα μέχρι την τελευταία στιγμή της τελευταίας ημέρας, διαβεβαιώνοντάς με πως δεν υπήρχε κάτι για να ανησυχώ.

Την προηγούμενη ημέρα είχε υπογράψει τα έγγραφα για τη δημιουργία της European Super League», τόνισε ο Τσεφέριν για το άλλοτε φίλο του Αντρέα Ανιέλι, για να προσθέσει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του:

«Σε αυτή την περιπέτεια, μπορώ να βάλω τους πρωταγωνιστές σε τρεις κατηγορίες. Έβαλα τον Αντρέα Ανιέλι στην πρώτη, ήταν κάτι το προσωπικό.

Στη δεύτερη κατηγορία έβαλα τους προέδρους που θεωρούσα πως ήταν αρκετά κοντά σε εμένα και με δυσαρεστεί πως δεν μου είπαν τίποτα από όλα επρόκειτο να συμβούν.

Στην τρίτη και τελευταία κατηγορία μπαίνουν εκείνοι με τους οποίους δεν είχα προνομιακές επαφές. Δεν τους κατηγορώ αλλά θα πρέπει και αυτοί να υποστούν τις συνέπειες των πράξεών τους».