Τσακώνονται για χάρη του Τιμούρ

Είναι πολλοί οι φίλοι της Ανόρθωσης που τα… βάζουν με τον Τιμούρ Κετσπάγια μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Τον κατηγορούν συγκεκριμένα για την αμυντική προσέγγιση που είχε στο παιχνίδι με πολλούς να σημειώνουν ότι έτσι αντιμετωπίζει όλα τα εκτός έδρας ντέρμπι παρότι δεν του… βγαίνει.

Αυτοί που τα έχουν με τον Γεωργιανό τονίζουν πως απέναντι στον χειρότερο ΑΠΟΕΛ των τελευταίων ετών η ομάδα τους έπρεπε να πάει για τη νίκη, ειδικά από τη στιγμή που είναι πίσω βαθμολογικά, ενώ φέρονται να είναι και απογοητευμένοι γενικότερα από το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα τους.

Την ίδια ώρα υπάρχει όπως πάντα και η αντίθετη άποψη με αρκετούς Ανορθωσιάτες να στέκονται ασπίδα προστασίας στον Κετσπάγια και να υποστηρίζουν ότι χωρίς αυτόν η «Κυρία» θα ήταν ακόμη πιο κάτω, με πολλούς να αναφέρονται και στο μπάτζετ και το υλικό που έχει, δικαιολογώντας έτσι τον προπονητή.

Από το βράδυ της Κυριακής υπάρχει έντονη… κόντρα στα social media ανάμεσα στις δύο «πλευρές» και σε πολλές περιπτώσεις οι οπαδοί της Ανόρθωσης τσακώνονται μεταξύ τους για χάρη του Τιμούρ, με ορισμένους μάλιστα να… ξεφεύγουν.