«Τρόπαια με την ΑΕΛ και να φτάσω όσο πιο ψηλά…»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ μίλησε ο Δημήτρης Αβραάμ, ο οποίος αναφέρθηκε στον παιχνίδι με την Ομόνοια, αλλά κι αυτό που ακολουθεί απέναντι στην Ομόνοια. Επίσης, μίλησε για τη δική του παρουσία και τους στόχους του.

Για τον αγώνα με την Ομόνοια: «Είμαστε στεναχωρημένοι με το αποτέλεσμα γιατί μπορούσαμε για τη νίκη, αλλά συνεχίζουμε δυνατά για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα χάθηκε μία πολύ καλή ευκαιρία για να κερδίσουμε και να πάμε στην κορυφή, αλλά συνεχίζουμε δυναμικά».

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν υποτιμούμε κανένα αντίπαλο. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για τους τρεις βαθμούς. Να μπούμε σοβαρά, να δούμε τον αντίπαλο στα μάτια και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για την παρουσία του: «Είμαι περήφανος που αντιπροσωπεύω την αγαπημένη μου ομάδα και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσω».

Ποια η φυσική του θέση, αφού αγωνίστηκε και αριστερό εξτρέμ και αριστερό μπακ: «Aγωνίζομαι και στις δύο θέσεις. Αλλά η φυσική μου θέση από τη στιγμή που ήρθα στην πρώτη ομάδα είναι του αριστερού μπακ».

Για τους στόχους του: «Είμαι από 10 ετών στην ακαδημία της ΑΕΛ, το όνειρό μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη ομάδα και σιγά-σιγά βγαίνει αληθινό και θα κάνω τα πάντα να συνεχίσω. Οι στόχοι μου είναι να κατακτήσω πολλά τρόπαια και να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ: «Θέλω να πω στον κόσμο της ΑΕΛ να συνεχίζει να μας στηρίζει και θα κάνουμε τα πάντα για να τον δικαιώσουμε».