Τρομερό ενδιαφέρον στον αγώνα Ν. Σαλαμίνα – Αναγέννηση Δ.

Με τον αγώνα Νέας Σαλαμίνας – Αναγέννησης Δερύνειας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021 στις 20:00 στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Ο αγώνας παρουσιάζει τρομερό ενδιαφέρον με δυο ομάδες που έχουν στόχο τα ψηλά.

Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζεται ιδιαίτερα απαιτητική φέτος με πολύ καλές μεταγραφές και στοχεύει να μπει «σφήνα» για τα πλέϊ –οφς. Οι «ερυθρόλευκοι» του Κυριάκου Αδάμου απέκτησαν τον Βενεζουελάνο ακραίο J. Barreto, τον Αργεντινό διαγώνιο M. Balague, τον Ισπανό πασαδόρο J. Bruque. Eπίσης, η Νέα Σαλαμίνα ενισχύθηκε με τους διεθνείς ακραίο Αυγουστίνο Σαββίδη κεντρικό γέννημα – θρέμμα του σωματείου Κωνσταντίνο Παφίτη και λίμπερο Νικόλα Χαραλαμπίδη. Από την άλλη, έφυγε ο αρχηγός Ανδρέας Χρυσοστόμου για την Ανόρθωση.

Η Αναγέννηση Δερύνειας με προπονητή τον Γιάννη Μέλκα θέλει να κάνει έντονη την παρουσία της διατηρώντας σχεδόν όλο το περσινό της υλικό με μόνη εξαίρεση τον Κωνσταντίνο Ιακώβου που μεταγράφηκε στην Ε.Ν.Π. Οι M. Andonic και N. Shvalev θα καθοδηγήσουν την ομάδα. Πολύτιμη θα είναι η βοήθεια των έμπειρων E. Fellahoglu, Δ.Αποστόλου και Α. Καραγιάννη. Η ομάδα της Δερύνειας θα βασιστεί και στο πλούσιο υλικό που διαθέτει σε ταλέντα, αφού όλοι είναι διεθνείς.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’Σ. Φλουρής Β’ Κ. Κογιώνης

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’ X. Mητροφάνους Β’Κ. Πυθαρίδης

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ Μ. Παπαμιχαήλ Β’ Α. Χρυσάνθου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Σ. Σεργίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Γ. Στεφανίδης