Τρελάθηκαν με Σωφρόνη: «Ενώσατε την πόλη, μας δώσατε ελπίδα – Αύριο κλείνουμε τους δρόμους»

Στα… πάνω τους οι ΑΕΚτζήδες, μετά την πρόσληψη του Σωφρόνη Αυγουστή στον πάγκο της ομάδας.

H απόφαση της διοίκησης Άντρου Καραπατάκη για αποδέσμευση των Άρναλ Κόντε και Ζοάν Καρίγιο καθώς και η συμφωνία με τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα σκόρπισαν τον ενθουσιασμό στις τάξεις των κιτρινοπράσινων, κάτι που -πέραν από τα σχόλια στα social media- γίνεται αντιληπτό κι από την ανακοίνωση που εξέδωσε το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ, «Boys On Tour».

Αναλυτικά όσα αναφέρονται…

“Ας αναλάβουν άμεσα οι Γιατροί”… Με αυτή την πρόταση τελειώσαμε την ανακοίνωση μας στις 4/10/2020…Απο ότι φαίνεται 1 μισή μήνα μετά οι Γιατροί όχι μόνο ανέλαβαν αλλά γλίτωσαν τον ασθενή από βέβαιο θάνατο. Πήραν το νυστέρι έκαναν αυτά που πρέπει και μας έδωσαν ελπίδες ότι θα ξαναδούμε αυτό που αγαπούμε σαν οικογένεια μας ΖΩΝΤΑΝΟ!!!
 
Άντρο Καραπατάκη και υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο. Σήμερα ενώσατε ολόκληρη την Πόλη, ενώσατε όλους τους Αεκτζηδες, μας δώσατε ξανά λόγο να ελπίζουμε, σας ευχαριστούμε για αυτό και να είστε σίγουροι θα είμαστε δίπλα σας και δίπλα στην ομάδα όσο ποτέ άλλοτε. Μπορεί να μην γίνεται να πάει κόσμος στο γήπεδο αλλά να είστε σίγουροι πως όταν γίνει αυτό το ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ δεν θα είναι το ίδιο όπως πριν!!
 
Σοφρωνη Αυγουστη καλόσωρισες στην ομάδα μας, το πάθος σου γνωστό, περιμένουμε να το δούμε και από τους ποδοσφαιριστές μας στο γήπεδο!!
 
Αύριο η ομάδα μας παίζει τελικό, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρεθούμε στο ξενοδοχείο Radisson Blu η ώρα 14:45 μαζικά και να ανεβάσουμε την ψυχολογία του νέου μας προπονητή αλλά και των παικτών μας!!
 
ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αύριο πρέπει να κλείσουμε τους δρόμους, αύριο πρέπει η Λάρνακα να νιώσει πως η ομάδα που την κάνει περήφανη επέστρεψε και ότι από εδώ και πέρα μόνο πανηγυρικες θα είναι οι στιγμές!!!
 
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ!!!
 
BOYS ON TOUR!!