Τρεις για βάθος και ποιότητα

Το φετινό πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερο για δύο λόγους. Πρώτον, λόγω κορωνοϊού δεν υπήρξε διαβάθμιση, έτσι διεξάγεται με 14 ομάδες, άρα οι αγωνιστικές στο σύνολό τους θα είναι 36, περισσότερες απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Δεύτερον, λόγω του ότι η Κύπρος θα φιλοξενήσει το Euro U17, η σεζόν είναι προγραμματισμένη να τελειώσει τέλη Απριλίου, άρα το πρόγραμμα των αγώνων θα είναι πιεσμένο. Έτσι, για να μπορέσει να ανταποκριθεί μια ομάδα σε αυτές τις απαιτήσεις θα πρέπει να έχει ρόστερ με ποιότητα και βάθος.

Οπότε με αυτά τα δεδομένα για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να ανταποκριθεί θα πρέπει να αποδείξει ότι διαθέτει ένα ρόστερ με βάθος και ποιότητα. Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν αρκετά αγωνιστικά λεπτά, όμως στο χέρι τους είναι να κερδίσουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αυξήσουν τις επιλογές του προπονητή και ταυτόχρονα τον υγιή ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα.

Γιώργος Εφραίμ: Ο Κύπριος ακραίος επιθετικός αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια, στο ένα ως βασικός και στα άλλα τρία ως αλλαγή και κατέγραψε 180 λεπτά. Δεν χρειάζεται να αποδείξει ποιος είναι, όμως πρέπει να πείσει τον προπονητή του για να του δώσει περισσότερο χρόνο και να κερδίσει ξανά θέση βασικού.

Χριστός Σιέλης: Ο 20χρονος Κύπριος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε 305 λεπτά συμμετοχής παίζοντας σε τέσσερα παιχνίδια, δύο ως βασικός και δύο ως αλλαγή. Στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών απέναντι στο Λουξεμβούργο είχε πολύ καλή παρουσία και πήρε τα εύσημα από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιόχαν Βάλεμ. Δείχνει ότι είναι ταλαντούχος και ότι έχει τα εχέγγυα για να κερδίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Σταύρος Γαβριήλ: Ο 18χρονος Κύπριος ακραίος επιθετικός έκανε την εμφάνισή του στα τελευταία δύο παιχνίδια (με Απόλλωνα και Εθνικό), ένα ως βασικός και ένα ως αλλαγή, καταγράφοντας 124 αγωνιστικά λεπτά. Αν λάβουμε υπόψη το νεαρό της ηλικίας του και ότι ήταν οι πρώτες του συμμετοχές με τον ΑΠΟΕΛ, το πρόσημο είναι θετικό. Με αυτά τα δεδομένα μπορεί να αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής του στη συνέχεια και να καθιερωθεί.

Την ίδια ώρα, οι τρεις μέσα από την παρουσία τους στον ΑΠΟΕΛ μπορούν να κερδίσουν κλήση στην Εθνική Ανδρών.

Προηγούμενο άρθροΠερισσότερα από Μπαλοτέλι
Επόμενο άρθροΣουάρες: «Έχουμε την ποιότητα για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα»
ΜΑΡΙΝΑ ΑΡΓΥΡΟΥ
Ήθελε να γίνει γυμνάστρια αλλά στην πορεία κατέληξε στο… αθλητικό ρεπορτάζ! Το 2010 εισέβαλε σε έναν καθ’ όλα ανδροκρατούμενο χώρο, με μοναδικό στόχο να διαπρέψει. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Super Sport FM 104 (ραδιόφωνο-εφημερίδα) και ακολούθως το 2012 πήρε μεταγραφή στο γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης. Η συνέχεια τη βρήκε να δοκιμάζει την τύχη της στην τηλεόραση (CySports και Plus), ενώ το 2017 κατέληξε και πάλι στο ραδιόφωνο, εργαζόμενη στον Active. Έπειτα από δύο χρόνια αποφασίζει να ενταχθεί στην οικογένεια του ΠΟΛΙΤΗ, ενώ ταυτόχρονα ανήκει και στο ρόστερ της Cytavision, ως ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου. Επίσης, έχει κάνει διάφορες παρουσιάσεις αθλητικών γεγονότων. Στο βιογραφικό της από το 2015 μπήκε και η μητρότητα, έτσι τον ελεύθερο της χρόνο προσπαθεί να τον αξιοποιεί όσο το δυνατόν καλύτερα μαζί με την κόρη της.