Τρεις φορές… «τοπ» η νοοτροπία των οπαδών της Ομόνοιας

Τρεις φορές κορυφαία («top») χαρακτήρισε τη νοοτροπία των οπαδών της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (27/7, 19:00) επαναληπτικού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο ΓΣΠ.

Ο Νορβηγός προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως οι φίλοι των πρασίνων νιώθουν ότι, παρά το μέγεθος του αντιπάλου, η ήττα με 2-0 στην Κροατία αδικεί την ομάδα τους, με τον Μπεργκ να αναφέρει τα εξής:

«Δείχνει ότι οι οπαδοί μας πιστεύουν σε εμάς, στους παίκτες μας και στην Ομόνοια. Πιστεύω ότι με όποιον και να παίξουμε πιστεύουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε κι αυτό είναι καλό. Όσο λίγες κι αν είναι οι πιθανότητες, πιστεύουν ότι μπορούμε. Είναι κορυφαία νοοτροπία. Πρέπει να έχουν την πίστη, τη θετική σκέψη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουν αυτή την αίσθηση. Μας βοήθησαν πολύ, έδειξαν πίστη, υποστήριξη και να συνεχίσουν. Είναι κορυφαίο που έχουν αυτή τη νοοτροπία. Η Ομόνοια είναι ξεχωριστή ομάδα επειδή έχει ξεχωριστούς οπαδούς. Δεν είναι απλώς ότι είναι μια ομάδα που έχει οπαδούς. Είναι μέρος της ομάδας. Το να έχεις αυτό το πάθος, την υποστήριξη, την πίστη, είναι κορυφαίο».