«Τρέχει» τα ζητήματα από την Ισπανία

Ανατροπή φαίνεται πως σημειώνεται στο θέμα της παραμονής του Ντάνιελ Μοϊσόφ στην ΑΕΚ (ΕΔΩ) που θέλει έμπειρους παίκτες για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μέγεθος της.

Ο Αρνάλ Κόντε γνωρίζει την αξία του ποδοσφαιριστή από τα Σκόπια και έκανε τις κινήσεις του, έτσι ώστε να γυρίσει τούμπα η υπόθεση. Ο τεχνικός διευθυντής των Λαρνακέων τούτη την ώρα βρίσκεται στην Ισπανία απ’ όπου «τρέχει» τα θέματα προγραμματισμού, ενώ ξεκίνησε και τις επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν.

Ο Κόντε επιθυμεί να ξεκαθαρίσει το συντομότερο το σκηνικό με το υφιστάμενο ρόστερ, ώστε να γνωρίζει ακριβώς το μπάτζετ που θα έχει στη διάθεσή του, αλλά και τις θέσεις για τις οποίες θα ψάξει για ενίσχυση. Το σίγουρο είναι ότι το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με το φετινό, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ομάδα δεν θα είναι ανταγωνιστική.

Αντίθετα, η διοίκηση Άντρου Καραπατάκη είναι αποφασισμένη… να ρεφάρει μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη και να παρουσιάσει ένα ανανεωμένο και ανταγωνιστικό σύνολο την περίοδο 2020-21 με σκοπό την ευρωπαϊκή επιστροφή.