Τους βγαίνει το λάδι στο Καρπενήσι, ψάχνουν για άλλους δύο

Στο Καρπενήσι κτίζεται ο νέος Εθνικός. Η ομάδα της Άχνας πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην εν λόγω περιοχή της Ελλάδας και ο Ηλίας Χαραλάμπους έχει βάλει τα δυνατά του για να τεθούν οι βάσεις για τη νέα χρονιά.

Με διπλές και έντονες καθημερινές προπονήσεις, ο Κύπριος προπονητής επιδιώκει μέσα από σκληρή δουλειά να ανεβάσει επίπεδο τον Εθνικό, έτσι ώστε να μπορέσει να τον παρουσιάσει όσο πιο ανταγωνιστικό γίνεται στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Σήμερα είναι η τέταρτη μέρα που η αποστολή του Εθνικού βρίσκεται στο Καρπενήσι και την Κυριακή η ομάδα της Άχνας θα δώσει και το πρώτο της φιλικό με αντίπαλο τη Λαμία. Στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένο και δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τη Λάρισα.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας, αναμένονται σύντομα εξελίξεις με την απόκτηση κεντρικού αμυντικού και μέσου. Ήδη προτάθηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και η διοίκηση είναι σε επαφές με αυτούς που την ενδιαφέρουν, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να περάσουν και κάποιοι από δοκιμαστικά.

Στην πορεία, εάν προκύψουν περισσότερες ανάγκες, τότε τεχνική ηγεσία και διοίκηση θα προχωρήσουν και στις ανάλογες κινήσεις.