Τους λύνουν τα χέρια οι Βέλγοι;

H αποφασιστικότητα του ΑΠΟΕΛ για δεύτερο «κύκλο» μεταγραφών, ο οποίος άνοιξε με τη συμφωνία με τον Άντον Μάγκλιτσα και πιθανότατα να συνεχιστεί με τον Λέβαν Σενγκέλια, αναγκαστικά θα στείλει κάποιους ποδοσφαιριστές στην πόρτα εξόδου του «Parimatch Aρχάγγελος».

Κι εφόσον αληθεύουν τα όσα υποστηρίζει βελγικό δημοσίευμα, υπάρχουν ομάδες που δεν αποκλείεται να… διευκολούνουν τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει voetbalkrant.com, ομάδες της πρώτης κατηγορίας του Βελγίου έχουν στο στόχαστρό τους στον Ντιμερσί Εντονγκαλά.

«Ο 30χρονος Κογκολέζος ξέρει το πρωτάθλημα όπως το πίσω μέρος του χεριού του και μπορεί να είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση για οποιαδήποτε κορυφαία ομάδα», σημειώνεται στο δημοσίευμα, ενώ προστίθεται πως «δεν θα είναι εύκολο να τον πείσουν να αφήσει τον ήλιο της Κύπριου για το κλίμα του Βελγίου και όπως φαίνεται μόνο ένα καλό πρότζεκτ και μια φιλόδοξη ομάδα θα τον έπειθαν να επιστρέψει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εντονγκαλά, που αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι και κατέγραψε 34 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Πάντως, ο Βελγο-κογκολέζος δεν ανταποκρίθηκε στις πολλές προσδοκίες που συνόδευαν τη μεταγραφή του και στον ΑΠΟΕΛ σαφώς και δεν θα ‘ταν αρνητικοί να τον παραχωρήσουν.