Τους αρέσει αλλά δεν βιάζονται

Η αποχώρηση του Τιάγκο από την Ομόνοια μπορεί να θεωρηθεί μη αναμενόμενη. Αν και ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του τέλος Μαΐου, οι εμφανίσεις και η εμπιστοσύνη του Μπεργκ έδειχναν πως οι δύο πλευρές θα τα έβρισκαν με συνοπτικές διαδικασίες, όπως έγινε και με τους Χούμποτσαν – Γκόμεθ.

Κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη και έτσι η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων στρέφεται σε άλλες λύσεις που θα ενισχύσουν την επιθετική γραμμή του «τριφυλλιού».

Το όνομα του Σαρφό μονοπωλεί το ενδιαφέρον κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε στη λήξασα σεζόν.

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται όντως στη λίστα του Νεόφυτου Λάρκου, έχει αξιολογηθεί η περίπτωσή του, όμως καμία επικοινωνία δεν πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Ομόνοιας και των μαυροπράσινων, αλλά ούτε και με τον ίδιο τον παίκτη.

Στην Ομόνοια θέλουν να είναι σίγουροι για τις προσθήκες, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, η οποία αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά τόσο λόγω της φυγής του Τιάγκο όσο και λόγω του παροπλισμένου Ασάντε (αρχές του 2022 θα επιστρέψει στην ενεργό δράση).

Ο Νεόφυτος Λάρκου σε συνεργασία με τον Μπεργκ προσανατολίζονται στην απόκτηση τουλάχιστον δύο εξτρέμ, αν αναλογιστούμε πως στο υφιστάμενο ρόστερ υπάρχουν οι Λοΐζου, Τζιωνής και Μποτεάκ.

Όσον αφορά την τελευταία εκκρεμότητα των ανανεώσεων, η ομάδα της πρωτεύουσας άνοιξε ήδη δίαυλο επικοινωνίας με την Κοπεγχάγη για την περίπτωση του Λούφτνερ. Το μοναδικό στοιχείο αισιοδοξίας είναι η επιθυμία του Τσέχου να παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος».