Του λύνουν τα χέρια

Ντανίλο και Νταουσβίλι λύνουν τα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής εναντίον της Πάφου για το πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Όπως είναι γνωστό, Σόουζα και Οκριασβίλι θα είναι εκτός λόγω της τιμωρίας τους, οπότε, πλέον, δεν υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά τη δημιουργία μίας πολύ δυνατής ενδεκάδας που θα χτυπήσει το παιχνίδι.

Στη χθεσινή προπόνηση, οι Οκριασβίλι και Ντανίλο προπονήθηκαν με αρκετή όρεξη, όπως και ο Μάγκλιτσα. Όμως, η έκπληξη ήρθε από τον Ντε Βινσέντι που έκανε δυνατή προπόνηση. Ο Αργεντινός θα κάνει άλλη μία προσπάθεια για επανεκκίνηση, ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρει…

Πιθανή ενδεκάδα

Με βάση τα όσα παρουσιάστηκαν στη χθεσινή προπόνηση, η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει την Κυριακή ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι: Σκουφέτ κάτω από τα δοκάρια, κεντρικοί θα είναι οι Βινίσιους, Σάβιτς, Καρώ και στα πλάγια ο Σαμπάλα και δεξιά ένας από τους Σεπάκ – Θεοδώρου. Ανασταλτικοί στη μεσαία γραμμή θα βρεθούν οι Λουντέμο, Νταουσβίλι, με τον Ντανίλο να βρίσκεται μπροστά τους. Εδώ σημειώνουμε και την ετοιμότητα του Γιάννη Σατσιά. Στην κορυφή θα είναι ο Νατέλ με τον Κβιλιτάια, ενώ πανέτοιμοι για να βοηθήσουν επιθετικά, ερχόμενοι από τον πάγκο, είναι οι Εντονγκαλά, Μάγκλιτσα και Εφραίμ.