«Του δίνουν τα μισά για δύο χρόνια, άρα θα του βγει το ίδιο»

Συνεχίζει να είναι μετέωρη η περίπτωση Βούγιαντιν Σάβιτς στον ΑΠΟΕΛ.

Ο δανεισμός του Σέρβου κεντρικού αμυντικού στην Ολίμπια Λιουμπλιάνας έχει ολοκληρωθεί και ο παίκτης επιστρέφει στον Αρχάγγελο, όμως η παραμονή του στο ρόστερ φέρεται να είναι αβέβαιη, με το… βαρύτατο συμβόλαιό του να αποτελεί «βραχνά» για τη διοίκηση.

Το ιδεατό σενάριο για τον ΑΠΟΕΛ θα είναι βεβαίως να προκύψει πρόταση είτε για νέο δανεισμό είτε για αγορά του Σάβιτς και από χθες κυκλοφορούν πληροφορίες περί πρότασης ομάδας της Σλοβενίας.

Μάλιστα, δημοσίευμα στη χώρα δίνει σήμερα συνέχεια, αναφέροντας πως η σλοβένικη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή φαίνεται να είναι η Ολίμπια, η οποία φέρεται να επιθυμεί να πάρει ξανά τον Σέρβο με δανεισμό.

«Γνωστές είναι και οι λεπτομέρειες της πρότασης. Η Ολίμπια προσφέρει στον Σάβιτς διετές συμβόλαιο με 220.000 τον χρόνο» αναφέρει το δημοσίεμα και προσθέτει: «Στην Κύπρο, έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με 450.000 ευρώ, άρα θα του έρθει σχεδόν το ίδιο, με τη διαφορά ότι θα κερδίσει αυτά τα χρήματα σε έναν χρόνο περισσότερο».

Παράλληλα αναφέρεται πως «αν ο ΑΠΟΕΛ δεχθεί να πληρώσει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο Σέρβος θα μπορούσε να αποδεχθεί την πρόταση της Ολίμπια».