Τόσακ: «Ναι, το πιστεύω 100% για εξάδα»

Παρότι η ομάδα του μετά από πέντε αγωνιστικέ παραμένει χωρίς νίκη και στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ο προπονητής της Πάφου, Κάμερον Τόσακ, τόνισε μετά την ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο πως πιστεύει 100% ότι μπορούν να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«To παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο στην αρχή αφού οι δύο ομάδες έδιναν την μπάλα εύκολα. Το ίδιο συνεχίστηκε για όλο το πρώτο ημίχρονο.  Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Θεωρώ πιέσαμε τον Ολυμπιακό και τον κλείσαμε στο δικό του μισό όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν απογοητευτικό γιατί προήλθε από μακρινή μπαλιά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα στημένα αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Οι ποδοσφαιριστές μου μετά το δεύτερο γκολ, εκεί που πρέπει να κτίσεις χαρακτήρα και να προσπαθήσεις περισσότερο, έχασαν την αυτοπεποίθησή τους.  Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι που θα μπορούσαμε με λίγη παραπάνω τύχη ίσως να παίρναμε την ισοπαλία. Είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, πήγαμε καλά αλλά σε κάποια άλλα δεν πήγαμε όσο θα έπρεπε. Σίγουρα πρέπει να δούμε όλοι τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι».

Ερωτηθείς αν ακόμη πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να τερματίσει στην πρώτη εξάδα, απάντησε: «Ναι, σίγουρα, το πιστεύω 100%»