Τορναρίτης για Κίκο: «Έχει μεγαλύτερο κτήνος που τον γάρο»

Bάλλει κατά του Κίκο ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος αφού πρώτα παραθέτει τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα με τον ποδοσφαιριστή, αναφέρει πως… «έχει μεγαλύτερο κτήνος που τον γάρο».

Αναφερόμενος στον Πορτογάλο αριστερό μπακ που φέρεται να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΛ, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού σημειώνει πως παρότι είναι πληρωμένος από τον Μάρτιο και διατηρεί συμβόλαιο για τη νέα σεζόν, έβαλε δικηγόρο του ΠΑΣΠ να στείλει στους μαυροπράσινους επιστολή τερματισμού.

Η ανάρτηση Τορναρίτη:

«Ο ποδοσφαιριστής Κίκο με βάση τις προκαταβολές που πήρε είναι πληρωμένος και τον Μάρτιο.

Δια τον λόγο ότι έχει συμβόλαιο και του χρόνου τον συνάντησα προσωπικά την 22 Μαΐου παρουσία 6 ατόμων και συμφωνήσαμε να τον ξανά πληρώσω τον Φεβ και τον Μάρτιο έτσι ώστε να πάει να πληρώσει τα ενοίκια του διαμερίσματος που έμενε όπου χρωστά €5600. Σημειώστε ότι για τα ενοίκια πήρε μπροστά €10000.

Μας είπε θα πάει και να έρθει να πάρει της επιταγές από τον Ολυμπιακό να τις υπογράψει από πίσω και να τις δώσουμε στα ενοίκια που χρωστά.

Αντί να έρθει να πάρει τις επιταγές του ο ΝΕΟΣ μάνατζερ του ο Βασκονσέλλο συνεργάτης άλλου γνωστού μάνατζερ έβαλε τον Δικηγόρο του ΠΑΣΠ να μας στείλει επιστολή τερματισμού ενώ ταυτόχρονα προσφέρει τον παίκτη σε όλες τις Κυπριακές ομάδες.

Σημειώστε πως για το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κικο του χρόνου στον Ολυμπιακό έχουν πάρει καποιοι μάνατζερ μεγάλο χρηματικό ποσό από τον Ολυμπιακό!!!

Ε λοιπόν σας λέω πως
«Έχει μεγαλύτερο κτήνος που τον Γάρο»…
Συμπεράσματα σε σας»