Τορναρίτης: «Εγώ κάνω τη διαφορά, αν δεν κατακτήσω την κορυφή θα φύγω»

Για τον Ολυμπιακό, τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Πάφος FC (2-0) και τη συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε στον Super Sport (104.0) ο διοικητικός ηγέτης των μαυροπράσινων, Χριστόφορος Τορναρίτης.

Ο Τορναρίτης… έβγαλε το καπέλο στον προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη στον οποίο απέδωσε τα εύσημα για τη νίκη απέναντι στην Πάφο.

Αρχικά ανέφερε: «Πολύ σημαντική νίκη. Τους το χρωστούσαμε από πέρσι, αυτή τη νίκη, την αποδίδω στον προπονητή μας. Όταν είδα την ενδεκάδα ξαφνιάστηκα. Περίμενα να δω. Είχαμε τέσσερις ακραίους γρήγορους που δεν έπαιζε κανένας. Αποδίδω αυτή τη νίκη στον κύριο Πετράκη. Στον Ολυμπιακό όποτε χάσουμε θα πάμε διαβάθμιση, όταν κερδίσουμε θα πάμε Ευρώπη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Τορναρίτης κάνει τη διαφορά. Όταν ήμουν στον Ολυμπιακό πέντε χρόνια πότε έπεσε η ομάδα κάτω από την τέταρτη θέση. Ήρθα πριν τέσσερα χρόνια και δεν είχαμε ούτε ποδοσφαιριστή. Πλέον γίνεται ώριμη δουλειά. Βλέπουμε να κτίσουμε για το μέλλον. Ξεφύγαμε από το mentality του show, θέλουμε να κτίσουμε κάτι διαχρονικό».

Για τον Γκουστάβο: «Δεν μιλά πολύ. Απίστευτος παίκτης και άνθρωπος. Έχουμε νεαρούς πολύ καλούς. Ο πονοκέφαλος μας έχουμε 20 αντάξιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχουμε φίρμα στο ρόστερ μας».

Για τους στόχους: «Καλύτερα να τους τζιμήζεις. Δεν υπολογίζω τίποτα και κανένα. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον εαυτό μου στον προπονητή και την ομάδα μου. Πάντα ο στόχος μου είναι η κορυφή, είναι δύσκολο για φέτος, αλλά στο μέλλον θέλω να κτίσω ομάδα για την κορυφή. Αν θα μείνω, θα μείνω με σκοπό την κορυφή αν δεν τα καταφέρω σημαίνει δεν είναι η δουλειά μου. Ο φετινός στόχος είναι η εξάδα».

Για τον αγώνα με την Ανόρθωση: «Τα πιο δύσκολα παιχνίδια είναι με τις μικρές ομάδες γιατί όλοι κλείνονται πίσω. Για μας θα είναι μία πρόβα. Θα πάμε για να κερδίσουμε, δεν θα καθίσουμε πίσω».