Τον περιμένουν γι’ ακόμη λίγο αλλά δεν «ξηλώνονται»

Λογικά η νέα εβδομάδα θα φέρει κι άλλα μεταγραφικά νέα στον Απόλλωνα, ο οποίος με τη χθεσινή ανακοίνωση για τη συμφωνία με τον Αμίν Χαμάς έφτασε τις επτά προσθήκες.

Για τη θέση του «φουνταριστού» παίζει η υποψηφιότητα του Βορειομακεδόνα Αλεξάνταρ Τραϊκόφσκι, όμως δεν προκύπτει ότι είναι ο επικρατέστερος για να υπογράψει συμβόλαιο. Υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις απ’ ό,τι μαθαίνουμε για το ότι τα νούμερά του δεν παραπέμπουν σε γκολτζή ολκής.

Όπως γράψαμε και χθες, παρουσιάζονται έτοιμοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για τον Άντον Μαγκλίτσα. Θα τον περιμένουν ακόμα λίγο, αν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει, και μετά θα του κοινοποιήσουν οικονομική πρόταση.

Αποκλείεται πάντως να του προτείνουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 500 χιλιάδες ευρώ (κάπου εκεί είναι το κασέ του). Θα κάνουν μικρή υπέρβαση, αλλά δεν πρόκειται να… ξηλωθούν για τον Κροάτη επιθετικό παρότι αναγνωρίζουν ότι πρόκειται για παίκτη που ταιριάζει μια χαρά στο παζλ της ομάδας που χτίζεται.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις και για παίκτη που θα συμπληρώσει τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για το κέντρο της άμυνας. Ο πρώτος σέντερ μπακ που αποκτήθηκε, ο Ουέλινγκτον, αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα την Ιστάνμπουλσπορ, στην οποία ήταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια.