Τον… έσπρωξαν οι αλλαγές

Μια ομάδα που αποκτά αριθμητικό πλεονέκτημα, δεν καταφέρνει πάντοτε να πετυχαίνει τον στόχο της. Για παράδειγμα, πριν μερικές αγωνιστικές ο Απόλλωνας είχε μείνει με δέκα παίκτες, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει το τρίποντο με τον Άρη. Προχθές οι κυανόλευκοι αξιοποίησαν το γεγονός ότι αποβλήθηκε ο Στεφάν Πάνιτς της Πάφου λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο ημίχρονο.

Τους βοήθησε το ότι έβαλαν γκολ με τον Γιάννη Πίττα νωρίς στην επανάληψη, ενώ δεν πέρασε παρά πολύς χρόνος για να πάρουν αέρα δυο τερμάτων με τον Χρήστο Αλμπάνη. Ο Ελλαδίτης ήταν ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς, επειδή συνδύασε την πρώτη του παρουσία στην αρχική ενδεκάδα με γκολ. Έχει το προσόν να διεμβολίζει τις αντίπαλες άμυνες ο εν λόγω ποδοσφαιριστής. Επειδή «κουβάλησε» τραυματισμό από την ΑΕΚ, άργησε να κερδίσει θέση βασικού.

Κι ο Νορβηγός αριστερός μπακ Χαϊτάμ Αλεσαμί, που έπαιξε για πρώτη φορά βασικός, έγραψε ικανοποιητικό βαθμό απόδοσης. Φάνηκε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανταποκρίνεται καλύτερα στο αμυντικό κομμάτι από τον Αμίν Χαμάς, πέραν του ότι βοηθά και στον επιθετικό τομέα με τα ανεβάσματά του. Ο Μπακαλί Νταμπό έμεινε ξανά στην ενδεκάδα. Εκείνο που έχει να λέει ο Σενεγαλέζος είναι η ασίστ που έδωσε στον Γιάννη Πίττα για να γράψει το 1-0. Εξαιρετική ασίστ έδωσε στον Χρήστο Αλμπάνη ο Μπάσελ Ζράντι στη φάση του 2-0.