Το ξέκοψαν στην Ανόρθωση για τον Κετσπάγια, πάλι εκτός ο Οκριασβίλι

Ούτε σε αυτή την αγωνιστική θα δώσει το παρών του ο Τορνίκε Οκριασβίλι. Στην Ανόρθωση τονίζουν πως δεν θα ρισκάρουν στην περίπτωση του γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας» παραχώρησε ραδιοφωνικές δηλώσεις και εκτός από το αγωνιστικό, τοποθετήθηκε και για το συμβόλαιο που πρόσφερε η διοίκηση στον Κετσπάγια για επέκταση της συνεργασίας τους (ΣΠΟΡ FM 95.0).

«Δεν θα ρίξουμε ευθύνη στα ΜΜΕ, όμως η Ανόρθωση δεν διαπραγματεύεται συμβόλαια μέσω των ΜΜΕ. Γίνονται διαπραγματεύσεις κατ’ ιδία, όταν υπάρξει κατάληξη θα δημοσιοποιηθεί. Προτεραιότητα είναι η αγωνιστική μας κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα διαπραγματευόμαστε μέσω των ΜΜΕ με τον οποιονδήποτε. Προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας. Τοποθετηθήκαμε ήδη μέσω του προέδρου μας προ εβδομάδων. Κάθε φορά που γίνεται ή δεν γίνεται μια πρόταση, δεν γίνεται να το συζητάμε δημοσίως. Θα προκύψει ανακοίνωση όταν και εφόσον υπάρχει κάτι επίσημο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την κατάσταση του Οκριασβίλι: «Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε με τον τραυματισμό του Οκριασβίλι. Είναι θέμα καθαρά πως αντιδρά ο οργανισμός του. Είναι δύσκολο και για αυτή τη βδομάδα να τον έχουμε μαζί μας. Ο παίκτης κάνει ότι μπορεί για να επανέλθει».