Το θετικό ενόψει Ερυθρού Αστέρα και η φιλοσοφία Μπεργκ για τον αγώνα

Πώς σχολίασε ο Χένινγκ Μπεργκ την κλήρωση της Ομόνοιας με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Χένινγκ Μπεργκ μίλησε στην ιστοσελίδα της Oμόνοια για την κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League, η οποία μας έφερε αντιμέτωπους με τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ.

Ένα σχόλιο για τη σημερινή κλήρωση του Champions League;

«Είμαι μία ενδιαφέρουσα κλήρωση. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία αγωνίζεται συνεχώς στο Champions League. Έχει την εμπειρία των ευρωπαϊκών αγώνων, ενώ και οικονομικά είναι ένας πολύ δυνατός Σύλλογος. Όλες οι ομάδες στον 3ο προκριματικό γύρο ήταν πολύ καλές. Εμείς ανυπομονούμε για το παιχνίδι και φυσικά θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για την ομάδα μας απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους».

Θεωρείτε θετικό το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας;

«Ναι, μετά από δύο εκτός έδρας αγώνες στην Ευρώπη, πιστεύω είναι θετικό το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε εντός έδρας. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και θα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι όταν θα έρθει η μέρα του αγώνα».

Με ποια φιλοσοφία θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι;

«Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Η Λέγκια ήταν διαφορετική ομάδα από την Αραράτ και ο Ερυθρός Αστέρας είναι διαφορετική ομάδα από τη Λέγκια. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας, όμως μπορούμε στην έδρα μας να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης».