Το σίριαλ που τελειώνει, το χρήμα για Σελίμοβιτς και η κίνηση τακτικής με Ενσούε

Κράτησε… κάμποσες εβδομάδες το σίριαλ Ντάνιελ Λάρσον.

Χθεσινές πληροφορίες έφεραν τον Σουηδό επιθετικό να έστειλε μήνυμα στους ανθρώπους του Απόλλωνα ότι έπεισε και τη σύντροφό του να έρθει Λεμεσό.

Ουσιαστικά του είπε ότι αποδέχεται την πρότασή τους και σύντομα θα φθάσει στην Κύπρο για να ρυθμιστούν οι τελικές διαδικασίες ένταξής του στην ομάδα.

Έτσι, ο Σκανδιναβός ακραίος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει την 5η καλοκαιρινή μεταγραφή, μετά τους Ντιγκινί, Νταμπό, Φιλιώτη και Μαλεκκίδη.

Όσον αφορά τις… εξόδους, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει ο Σελίμοβιτς. Χθες υπήρξαν δημοσιεύματα στο Λουξεμβούργο και στην Ελλάδα ότι αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 23χρονο σέντερ μπακ. Για να παραχωρηθεί ο παίκτης, εννοείται ότι θα πρέπει να μπει ένα ποσό στα ταμεία του Απόλλωνα.

Για το «καυτό» κεφάλαιο Ενσούε δεν προκύπτει κάτι νέο, πέραν του ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να μη δηλωθεί στο ρόστερ. Η διοίκηση δεν πρόκειται να βιαστεί να κάνει κίνηση αποδέσμευσής του, για να μην οδηγηθεί η υπόθεση ενώπιον των διεθνών ποδοσφαιρικών δικαστικών σωμάτων. Αν ακολουθήσουν αυτή την οδό θα έλθει η «λυπητερή», αφού θα κληθούν να αποζημιώσουν τον παίκτη.